Curățenie profesională acasă și la birou

Timpul petrecut alături de familie devine insuficient din cauza vieții agitate și a multitudinii problemelor de peste zi ce nu suferă amânare, așa că măcar acolo unde putem fi ajutați, să profităm. Este și cazul lucrurilor mărunte care ne ocupă timp și energie și fără de care nu putem trăi totuși – cum ar fi curățenia acasă sau la birou.

Tocmai ai ajuns obosit de la serviciu și ultimul lucru pe care ți-l dorești este să începi curățenia? Mulți dintre noi ne regăsim în această situație și suntem depășiți de responsabilități. Cel mai bun lucru pe care îl putem face este să căutăm firme de curățenie care pot foace toată treaba în locul nostru ieftin, rapid, eficient și cu produse de curățenie profesionale.

Printre multe firme de curățenie din București, am descoperit firma de curățenie Mavim. Ei oferă servicii complete de curățenie pentru apartament, curățenie pentru birouri și servicii de mentenanță profesionale. Nu există lucru pe care să nu îl poată face sau repara, așa că te poți baza mereu pe ei!

Poți să îți faci chiar abonament lunar și costurile vor fi foarte acceptabile! Plătești în funcție de pachetul ales și de suprafața de curățat. Totul rămâne lux în urma lor, fac curățenie generală într-o singură intervenție!

Pentru programari va rugam sa accesati site-ul: https://www.mavim.ro la sectiunea Contact

Nevoile și situațiile în care ai putea apela la ei sunt diferite: poate ai nevoie de curățenie de întreținere în apartament sau în birou sau tocmai ai terminat de renovat și e un adevărat dezastru, ori petrecerea de seara trecută a lăsat urme greu de îndepărtat! Nici o problemă pentru echipa Mavim! Sau poate ai nevoie să îți tundă cineva gazonul sau să îți deszăpezească aleile, să schimbe o priză, să repare un robinet – tot la ei poți apela.

În plus, poți fi fără grijă ca și atunci când alegi o persoană fizică să îți facă curățenie, de cele mai multe ori puțin cunoscută – personalul Mavim este atent selectat, așa că lucrurile tale sunt în deplină singuranță cu ei! Tu ia o pauză binemeritată și lasă-ți casa sau biroul pe mâna profesioniștilor de la Mavim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.