Mavim – servicii complete de curățenie și mentenață pentru casă și birou

După o zi obositoare la serviciu și alergătură prin oraș, cu siguranță nu mai ai chef de curățenie în casă. Îți dorești să te relaxezi în compania familiei sau prietenilor sau pur și simplu ai atâta treabă, încât activitățile casnice ajung mereu pe ultimul loc.

Atunci când ești depășit de situație, cel mai bine este să ceri ajutorul unei firme de curățenie profesionale, astfel vei ști că totul va fi făcut așa cum trebuie, rapid și eficient. E obositor să cauți mereu recomandări pentru persoane fizice, și în plus nu știi pe mâna cui îți lași bunurile.

Tot ce ai nevoie pentru ca biroul sau casa ta să strălucească de curățenie este Mavim: firmă de curățenie din București care îți oferă servicii complete de curățenie birouri, curățenie apartament, casă sau vilă. Poți chiar să îți faci abonament lunar foarte avantajos și nu o să mai duci grija curățeniei niciodată! Lasă profesioniștii să se ocupe de aceste aspecte și nu îți irosi timpul și banii cu persoane pe care nu le cunoști suficient, care nu fac lucrurile de calitate sau întârzie cu finalizarea acțiunilor pentru care i-ai plătit. Firma de curățenie Mavim efectuează curățenia generală într-o singură ședință oferind servicii de curățenie la cele mai înalte standarde, cu produse profesionale, personal calificat și aparatură de ultimă generație.

Pentru programari va rugam sa accesati site-ul: https://www.mavim.ro la sectiunea Contact

Pe lângă curățenie, oferă servicii complete de mentenanță: întreținere instalații electrice, întreținere instalații sanitare, întreținere centrale termice, lăcătușerie, recondiționare și întreținere parchet, recondiționare și întreținere marmură, montaj parchet, montaj gips carton, zugrăveli interioare și exterioare, montaj benzi pentru a ține păsările la distanță, întreținere gazon, deszăpezire, degajare moloz. Nici nu îți poți dori mai mult! Echipa Mavim e cea mai potrivită pentru orice ai nevoie și nu te lasă la greu niciodată!

Poți să alegi un pachet de curățenie adaptat nevoilor tale: curățenie de întreținere, curățenie generală, curățenie după petrecere sau după ce tocmai ți-ai renovat locuința. Prețurile diferă în funcție de suprafața de curățat sau de pachetul ales. Poți chiar să îți faci un abonament lunar și beneficiezi de prețuri foarte avantajoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.